Hvem er Korchster?

Hej alle

Mit navn er Casper Korch, også kendt som Korchster (skulle finde et domæne navn der var ledigt 😉 )
Jeg er 31 år gammel, og er i forhold med Birgitte. Til dagligt arbejder jeg i min kosttilskudsbutik (red. Proteinland.dk) og fitnesscenter (red. Ultimate Gym) hvor jeg driver et old school gym, hvor der er fokus på korrekt trænings teknik, gode produkter og meget mere.

Jeg er født i Odense, og har sidenhen boet i Kolding og nu i Aarhus, hvor jeg har boet i mere end 10 år.

Jeg har altid været aktiv på det ene eller andet plan, men har haft og har stadig en del skader, hvilket til tider holder mig tilbage fra at være i den form jeg gerne ville. Derudover så har jeg en forkærlighed for god mad, samt vin, og man skal jo huske at leve, mens man har muligheden for det.

Jeg har spillet golf i et par år, og har lige skiftede klub til Lübker Golf, hvilket jeg ser rigtig meget frem til. Mit golf HCP er 20,2 hvilket meget gerne skulle længere ned i år. Sidste år var jeg ude og spille golf 2-5 gange, hvilket var alt for lidt.

Når jeg ikke er på arbejde, spiller golf, bruger tid på min dejlige kæreste, så spiller jeg computer. Det er en dejlig afstressende måde for mig at ligge nogle af hverdagens problematikker til side.